Sähköasennus

Meiltä sujuu piuhan veto ja sen vetämisen suunnittelu, kytkeminen sekä mittaukset. Sähköasennukset hoidamme Espoosta käsin.

"Duuni oli siistiä ja ammattimaista. Jätkät vielä imuroi roskat lopuksi ja paikat jäi paremmiksi kuin aloittaessa. Suosittelen ehdottomasti muillekin! "
Markus, Helsinki

Sähköasennuksia pääkaupunkiseudulla

Teemme sähköasennuksia Espoosta toimialueenamme koko  pääkaupunkiseutu. Asennukset teemme yhteistyössä Sähköurakointi voltti OY:n kanssa (www.voltti.fi).

Ota yhteyttä niin jutella lisää

Puutalojen sähköasennukset

Erikoistumme puutalojen sähköasennuksiin ja suunnitelmiin. Referensseistämme löytyy vanhoja rintamamiestaloja, joissa on korjailtu ja uusittu koko sähköjärjestelmiä. Samoin hirsi ja CLT talo hankkeista meiltä löytyy kattavaa kokemusta sekä laaja kumppaniverkosto. 

Uusiutuvan energian asennukset

Mielenkiintoiset saarekeverkkoprojektit, pienvesivoimalat, aurinkovoimalat tai aurinko-diesel-hybridivoimalat teemme mielellämme missä päin maailmaa tahansa. On hienoa päästä muuttamaan maailmaa hiukan paremmaksi paikaksi, askel kerrallaan. Sähköasentajamme Espoossa on erikoistunut uusiutuvan energian ratkaisuihin.

Meillä on laaja palveluvalikoima

Laiteasennukset

Teemme sähköasennukset Espoossa tai muualla pieniin tai suuriin laitteisiin vaatimusten mukaisesti ja dokumentoidusti.

Kokonaisurakat

Otamme vastuun kokonaistoimituksesta, dokumentaatiosta ja suunnittelusta. Ole rohkeasti yhteydessä niin annamme arviomme.

Verkko ja antennikaapelit

Asennamme, kytkemme, mittaamme ja dokumentoimme ethernet (CAT 6 & CAT 7) ja antennikaapelit. Osaamme myös neuvoa hankinnoissa ja toteuttaa wifi ja verkkolaitteiden konfiguraatiot siten että kokonaisuus luovutetaan toimivana.

KNX & DALI

Teemme KNX ja DALI järjestelmien suunnittelua, ohjelmointia sekä asennuksia.

Etähallinta

Asennamme pitkällä kokemuksella etähallittavat lämmittimet sekä ilmanvaihdon komponentit teollisuuteen sekä vaikka mökille. Hallinta voi tapahtua internetin tai tekstiviestien välityksellä.

Teollisuuden energia optimointi

Osaamme yhdistää yllä olevat automaatioarkkitehtuurin kautta energian kulutusta vähentäviksi toimenpiteiksi, siten että investoinnilla on lyhyt takaisinmaksuaika.

Pieniä ratkaisuja suuriin tarpeisiin

Löydämme ratkaisun sinullekin. Jätä yhteystietosi alle niin olemme yhteydessä. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.